Rámování ve 3D

 (0)

V dnešní době si lze nechat zarámovat nejen fotografii, ale i prostorový předmět. 

Předmět, který si chceme nechat zarámovat, nemá prakticky žádné omezení. Jen vlastní logický úsudek, vztah či památná příhoda k danému předmětu jsou vodítka, zda si předmět zaslouží každodenní zviditelnění.

Důvody zarámovaní 3D předmětů

Lidé si nechávají zarámovat tyto prostorové předměty z několika důvodů. Zde jsou uvedeny nejčastější z nich:

  • příjemné estetické vnímání předmětu
  • dlouhodobá ochrana proti prachu
  • stálost a věrnost barev (při správném použití skla)
  • snadné zavěšení

Příběh daného předmětu

Vždy, když zákazník přinese nějaký předmět k rámování, je u této zakázky na začátku příjemná konverzace ohledně příběhu daného předmětu. To je ta správná doba na to, aby se zákazník u nás začal cítit co nejlépe a my mu mohli vysvětlit a nabídnout všechny možnosti a materiály vhodné k zarámování. Nabídneme mu např. i doplňkový tisk fotografií spojených s předmětem, vylepení vnitřních hran, podkladovou paspartu atd.

Rámovaní dresů nejen pro hokejisty

V poslední době si sportovní fanoušci nechávají zarámovat dres svého oblíbeného sportovce. S rámováním dresů máme bohaté zkušenosti. Snažíme se to udělat trochu jinak, neodbít to. Zákazníkům nabídneme variantu, ve které dres vyvěsíme a našpendlíme do vitrínky. To, zda se dres bude vznášet v prostoru nebo bude přitisknutý mezi sklem a podkladovou deskou, je otázka, kterou nám musí zodpovědět zákazník. Od toho se odvíjí pracnost a zároveň i cena za zakázku. K práci přistupujeme tak, že na ni nespěcháme a hrajeme si s každým detailem. Nám samotným se musí výsledné dílo líbit.

Cena zarámování 

Je pro nás opravdu těžké zakázku nacenit ve fázi, kdy dres nevidíme, neznáme velikost a formu zpracování, neznáme použité sklo a materiály. Cenový start za zarámování dresu je 1000,-Kč. Už jsme ale také pracovali na hokejovém dresu Jardy Jágra v ceně rámování 8000,-Kč.

Hotové 3D rámy

Pro někoho může být i dobrým tipem naše nabídka již hotových 3D rámů s distanční velikostí 2cm ve třech velikost a dvou barevných mutací v sekci výměnných rámů. Pro více informací se podívejte zde: https://ramovaniobrazu.cz/92-serie-820

Kontaktujte nás

Autor článku: Petr Kopecký

rámování dresů rámování dresů rámování dresů

 (0)